Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gedimino g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Gėlių g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Girininkų g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Gluosnių g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vidutinis kopūstas 500 g mėsos 1 didelė morka 1 svogūnas 100 g sviesto 50 g grietinės 100 g miltų šaukštas druskos žali krapai 100 g pomidorų padažo juodieji
pipirai lauro lapeliai muskatas bazilikai
Gaminimas: Kopūstą išvirti, nupjaustyti lapkočius. Svogūną su morka patroškinti svieste su žiupsneliu muskato. Šį troškinį sudėti į mėsą, įberti pusę šaukšto druskos, po žiupsnį kitų prieskonių. Po kukulį mėsos dėti ant
kopūsto lapo, sulankstyti, pavolioti miltuose ir apkepti svieste. Dėti apkepusius balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, pridėti druskos, vėl tų pačių prieskonių bei krapų, grietinės, pomidorų padažo ir virti apie 45 min. Valgyti su bulvėmis.
|
|
|
|
|