Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Užkalnių k., Raseinių r. sav.,
Liepų g., Užkalnių k., Raseinių r. sav.,
Parko g., Užkalnių k., Raseinių r. sav.,
Žemoji g., Užkalnių k., Raseinių r. sav.,
Miško g., Vengerskų k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 250 g avinžirnių miltų 4 valgomi šaukštai kepintų, kapotų lazdyno riešutų 1 arbatiniai šaukšteliai malto cinamono 150 g cukraus pudros
Gaminimas: Sviestą dėjau
į puodą storu dugnu ir ištirpinau ant mažos ugnies. Tada į sviestą sukračiau avinžirnių miltus, gerai išmaišiau ir vis pamaišydama kaitinau 20 min. Subėriau riešutus, cinamoną ir dar tris min pakaitinau. Nukėliau puodą nuo ugnies, subėriau cukraus pudrą i gerai išmaišius palikau kiek atvėsti. Vėliau
masę iškrėčiau ant kepimo popieriumi dengtos skardos ir tolygiai paskirsčiau. Kai visiškai atvėso ir sustingo, supjausčiau stačiakampiais
|
|
|
|
|