Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gluosnių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Biržų m., Biržų r. sav.,
J. Bielinio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
J. Biliūno g., Biržų m., Biržų r. sav.,
J. Janonio a., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 200 g cukraus 250 g miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 7 šaukštai aliejaus po saujelę šaldytų arba šviežių uogų: mėlynių, aviečių,
spanguolių
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, permaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, gerai išplakti. Nuplautas ir nusausintas uogas atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą supilt į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauti į iki 180 laipsnių
įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min.
|
|
|
|
|