Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gluosnių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Godulių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Goštautų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Grandies g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gražinos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l vandens 200 g maltos mėsos 3 - 4 vidutinio dydžio bulvės 1 morka 1 smogūnas 250 g marinuotų burokėlių druska, pipirai, kmynai
Gaminimas: Į trijų litrų talpos
puodą užkaičiame du litrus vandens. Į maltą mėsą įmaišome smulkiai pjaustyto svogūno ketvirtį, pipirų ir druskos pagal skonį, žiupsnį kmynų. Kai vanduo užverda, dedame į jį iš maltos mėsos suformuotas galkutes (kukuliukus), sudedame nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, bei morką,
taip pat susmulkintą svogūną. Verdame viską 15 min., tada pasūdome, įberiame pipirų, kmynų. Verdame dar 10 min. Sudedame burokėlius ir dar palaikome ant ugnies, kol užvirs. Išvirusius barštelius pilstome į dubenėlius sriubai ir pagardiname grietine. Jei yra ir patinka galima įbert smulkintų
petražolių ar krapų.
|
|
|
|
|