Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bokšto g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Dobilų g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Gimbučių g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Nugarių g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Platelių g., Truikių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 gabaliukai veršienos prieskoniai (pipirų mišinys, maltas muskatas) druska 1 citrina 2 šauštai aliejaus Garnyrui: brokoliai arba agurkai
Gaminimas: Veršieną įtrinkite
prieskoniais ir pamaninuokite 1 valandą. Mėsos gabaliukus sudėkite ant aliejumi pateptos skardos, ant viršaus uždėkite citrinos griežinelius, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min. orkaitėje. Po to foliją nuimkite ir dar kepkite 10 min. Garnyrui brokolius išvirkit pasūdytame vandenyje. Jei tieksit
su agurkais, juos supjaustykit šiaudeliais.
|
|
|
|
|