Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jokulių g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Kaštonų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Kedrų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Lakštingalų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Laukų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jūros lydekos 1 kiaušinis 1 stilkinė miltų 1 svogūnas šaukštelis druskos juodieji pipirai malti lauro lapeliai aliejus kepimui
Gaminimas: Žuvį supjaustyti
mažais gabaliukais, išrinkti kaulus. Apibarstyti pipirais, druska ir maltais lauro lapeliais. Sutarkuoti svogūną, gautą tyrelę sudėti į žuvį ir atsargiai išmaišyti, perdaug nemaigant. Iš kiaušinio, miltų, bei trupučiuko druskos paruošti skystoką tešlą. Į ją pavilgyti kiekvieną žuvies gabaliuką ir
kepti aliejuje.
|
|
|
|
|