Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties g., Šilų mstl., Panevėžio r. sav.,
Vyšnių g., Šilų mstl., Panevėžio r. sav.,
Krekenavos g., Tarnagalos k., Panevėžio r. sav.,
Agrastų g., Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Aronijų g., Tičkūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 30 g mielių 200 ml pieno 2 tryniai 50 g cukraus 50 g riebalų 1 v. š. spirito aliejaus kepimui 100 g miltelinio cukraus
Gaminimas: Pašildyti pieną,
ištirpinti mieles, įberti miltus ir užminkyti tešlą, pradėjus minkyti įpilti šaukštą spirito. Iš pakilusios tešlos iškočioti dviejų pirštų storio lakštą ir stikline išspausti. Galima padaryti mažas bandeles. Paruoštas spurgas dėti ant lentos, uždengti, kad pakiltų. Į riebalus įmesti žalios bulvės
gabaliukų, kad mažiau degtų. Riebalams įkaitus, dėti spurgas ir virti kol apgels. Išgriebus dėti ant sieto ir pabarstyti milteliniu cukrumi.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 4 šaukštai miltų 0,5 šaukštelio sodos 1,5 šaukšto cukraus 1 žiupsnelis druskos 0,5 butelio
aliejaus
Gaminimas: Kiaušinius, margariną, sodą, druską, cukrų dedame į gilią lėkštę ar dubenį ir sumaišome. (Margariną sutriname). Į gautą masę dedame miltus ir išmaišome. Iškočiojame tešlą ir formuojame spurgas. Spurgas verdame aliejuje. Išvirusias spurgas
pabarstome cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g trintos varškės 50 g sviesto 100 g cukraus 350 g miltų 4 kiaušiniai 2 pakeliai vanilino 1 pakelis kepimo miltelių Pienas tešlai (truputį) Aliejus (kepimui) Cukrus ar
cukraus pudra (papuošimui)
Gaminimas: Kiaušinius, cukrų, vaniliną, sviestą ištrinti iki purumo. Įdėti varškę. Tada po truputį suberti miltus su kepimo milteliais. Maišyti, kol gausis vientisa masė. Jeigu tešla per kieta gaunasi įpilti po šaukštą pieno. Aliejų įkaitinti.
Šaukštu imti masę ir kepti aliejuje, kol paruduos. Apvolioti cukruje ar apibarstyti cukraus pudra.
|
|
|
|
|