Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pienių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Piliakalnio g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pušynėlių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Sembų g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Sūduvių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g. maltos mėsos; 2 pomidorai; 200 ml grietinės; 50 ml. pieno; 3 riekės baltos duonos; 1 svogūnas; česnako skiltelės; kapotų petražolių; kapotų bazilikų; kiaušinio
trynys; šaukštas aliejaus; maltų pipirų; druskos.
Gaminimas: Pomidorus perpjaukite pusiau, išskobkite sėklas, minkštimą supjaustykite. Duoną išmirkykite piene, dėkit į kombainą ir maišykit su mėsa, kapotu svogūnu, pomidorais, smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu ir puse
kapotų žalumynų, įberkit druskos ir pipirų. Drėgnomis rankomis suvoliokit maltinius ir 12 - 15 min. kepkite iš abiejų pusių. Likusius kapotus žalumynus sumaišykite su grietine, gardinkite druska ir pipirais. Padažą pilkit ant karštų maltinių. Tiekit su bulvių koše.
|
|
|
|
|