Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rietavo g., Gedikėnų k., Rietavo sav.,
Tverų g., Gedikėnų k., Rietavo sav.,
Liepų g., Giliogirio k., Rietavo sav.,
Marijono Kavecko g., Giliogirio k., Rietavo sav.,
Šaltinių g., Giliogirio k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Baltajai tešlai: 275 g miltų 150 g sviesto 100 g miltinio cukraus 1 kiaušinis apelsinų esencijos tarkuotos žievelės Rudajai tešlai: 255 g miltų 50 g kakavos 150 g
sviesto 100 miltinio cukraus 1 kiaušinis
Gaminimas: Sviestą dėkite į dubenį ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Tada muškite kiaušinį, berkite nusijotą miltinį cukrų ir maišykite maišikliu, kol išeis vientisa masė. Toliau maišydami sudėkite nusijotus
miltus (kai ruošite rudąją tešlą , miltus sumaišykite su kakavos milteliais). Minkykite kol tešla bus vienalytė Suvoliokite du atskirus rutulius, juos įvyniokite į maisto plėvelę ir valandą palaikykit šaldytuve. Abu rutulius iškočiokite į vienodo storio ir dydžio lakštus. Rudosios tešlos lakštą
atsargiai perkelkite ant baltosios. Nestipriai spausdami lakštus susukite į ritinėlį. Jį supjaustykite nestorais griežinėliais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoj orkaitėj 15 - 20 min.
|
|
|
|
|