Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kūros g., Beržėnų k., Joniškio r. sav.,
Tujų g., Beržėnų k., Joniškio r. sav.,
Akacijų g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Liepų g., Beržininkų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bulvės žalios, 1 kilogramas Bulvės virtos, 3 vienetai Druska, pagal skonį Grybai sūdyti, 0.5 litro Svogūnai, 2 vienetai Kiaulienos lašiniai, rūkytų, 100 gramų Džiūvėsėliai , 2
šaukštai Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimas: Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite. Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Sūdytus (arba 50 g džiovintus) grybus
pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašiniais sumalkite mėsmale. Į juos sudėkite kiaušinį, džiūvėsėlius ir riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite, gerai išmaišykite. Vietoj sūdytų grybų galima dėti 50 g džiovintų grybų. Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai
išplokite, į vidurį dėkite dalį įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną. Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 20 min. Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite
kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
|
|
|
|
|