Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jankiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jašiūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jaunystės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jauronių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jazminų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių 500 ml pieno 100 g sviesto 1 svogūnas druskos
Gaminimas: Bulves nuskusti ir sutarkuoti, nusunkti nuo bulvių skystį. Pieną užvirinti ir juo užplikykite tarkius,
išmaišyti. Jei darysite be svogūnų, kartu su pienu išlydykite sviestą. Svogūną supjaustyti, pakepinti ant sviesto ir supilti į masę. Berti druskos ir dar kartą išmaišyti. Masę supilti į karščiui atsparų indą ir kepti 180 laipsnių orkaitęje apie 1 valandą (man iškepė per 40 min.).
|
|
|
|
|