Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, is kurios kilo tango,
Salis, is kurios kilus pakavimo kompanija Tetra-pak,
Salis, is kurios miestelio Vichy yra kiles musuose geriamas to paties pavadinimo mineralinis vanduo,
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Salis, kuri kaip manoma yra jogurto tevyne,
Kaštonų g., Zūbiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Mokyklos g., Zūbiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Neries g., Zūbiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Trumpoji g., Zūbiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Žaslių g., Zūbiškių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešla: 250 g kepimo sviesto (margarino) 0,5 stiklinės cukraus 2,5 stiklinės miltų žiupsnelis druskos 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 stiklinė kokoso
drožlių Įdaras: 3 pakeliai neriebios varškės (po 180 - 200 g) 2 kiaušiniai 1 citrinos nutarkuota žievelė 0,5 citrinos sulčių (pagal skonį) 0,5 stiklinės cukraus pudros ir tiek pat cukraus 2 šaukšteliai vanilinio cukraus 1 stiklinė šviežių arba šaldytų uogų (serbentai,
bruknės, avietės ir pan.)
Gaminimas: Sumaišyti miltus, druską, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir kokoso drožles. Įtarkuoti (burokine tarka) sviestą (margariną) ir sudėti cukrų. Tešlą trupinti tarp pirštų, kol pasidarys trupininga tešla. Paruošti atskirai varškės kremą sumaišant
visus įdaro komponentus. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Ant skardos ištrupinti 3/4 tešlos, išklotos kepimo popieriumi, vientisu sluoksniu sudėti varškės masę, ištrupinti ant viršaus likusią trupiningą tešlą. P.S vietoj uogų galima naudoti ką tik turite - persikus, obuolius, džiovintus
vaisius ir kt. Jei naudosite persikų ar obuolių skilteles, juos dėkite ant varškės masės sluoksnio ir užtrupinkite viršų likusia tešlos dalimi. Kepti 30 minučių. Ataušinti ir supjaustyti gabaliukais. Labai skanus kitos dienos rytą.
|
|
|
|
|