Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juros ar ezero pakranteje ties upes ziotimis is jos sanasu susidariusi lyguma, kurioje upe skaidosi i sakas,
Valstybes sudaryta piremoniu sistema, kuria siekiama skatinti arba riboti gimstamuma, mazinti mirtinguma, siekti ilgesnes gyvenimo trukmes,
Zemdirbyste sausringo klimato srityje, kai papildomai drekinama nepakankamai dregna dirbama zeme,
Irenginiu sistema degiosioms dujoms vamzdynais tiekti is gavybos vietu i vartojimo rajonus,
Gamtos ir zmoniu salygotas reiskinys, kai sausuose rajonuose ir ju pakrasciuose pleciasi bei stipreja dykumu salygos,
Voverkio g., Nikančių k., Šiaulių r. sav.,
Astrų g., Noreikių k., Šiaulių r. sav.,
Aušros g., Noreikių k., Šiaulių r. sav.,
Gvaizdikų g., Noreikių k., Šiaulių r. sav.,
Jurginų g., Noreikių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 15 lazanijos lakštų, 200 g varškės, 1 kiaušinio trynio, 2 šaukštų grietinės, 1 poro, 2 skiltelių česnako, 2 svogūnų, 2 šaukštų sviesto, pipirų, druskos, 150 g tarkuoto
fermentinio sūrio. Padažui: 1 stiklinės pieno, 2 šaukštų sviesto, 1 šaukšto miltų, pipirų, druskos, džiovintų žolelių mišinio.
Gaminimas: Varškę gerai ištrink su tryniu, grietine ir pasūdyk. Keptuvėje išlydyk 2 šaukštus sviesto, pakepink smulkintus svogūnus
ir česnakus, sudėk pjaustytą porą ir patroškink apie 5-7 minutes. Paskanink viską pipirais ir druska. Padažui: puodelyje išlydyk sviestą, suberk miltus ir nuolat maišydama pakepk, tada po truputį pilk pieną ir nuolat maišyk, kad neatsirastų gumuliukų. Padažą paskanink prieskoniais ir
džiovintomis žolelėmis. Padažas turi būti tirštokas. Jei per tirštas, įpilk šiek tiek pieno. Stačiakampę formą aukštais kraštais ištepk sviestu ir įklok tris lakštus (jei skarda per maža dėk mažiau lakštų). Lakštai negali užeiti vienas ant kito, bet ir tarpų tarp jų neturėtų likti. Ant
lakštų tepk sluoksnį varškės įdaro, apibarstyk fermentiniu sūriu ir apšlakstyk padažu. Tada dėk kitą lakštų sluoksnį, porų įdarą, vėl barstyk fermentimiu sūriu ir apšlakstyk padažu. Taip paeiliui sluoksniuok, kol sudėsi visus lakštus ir įdarą. Viršutinis sluoksnis turi būti lazanijos lakštų. Ant
viršaus suberk likusį sūrį ir supilk visą padažą (pasistenk, kad padažo patektų ant visų lakšto vietų, nes kur jo nebus, ten lakštai gali būti kieti). Formą sandariai uždenk folija ir kepk 170-180 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių. Patikrink, ar lazanijos lakštai suminkštėję, tada foliją nuimk ir
kepk, kol patiekalo viršus gražiai parus. Lazaniją šiek tiek atvėsink formoje ir tik tada pjaustyk porcijomis bei išimk. Skanaus:)
|
|
|
|
|