Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senovinis R. Azijos tautu mases vienetas, lygus 592, 6-615, 2 g,
Albanijos piniginio vieneto leko simtoji dalis,
Mokslas, tiriantis tasku arba kunu judejimo trajektorijas, greicius, pagreicius, judesi atskaitos sistemos atzvilgiu,
Kuno daliu padeties ir judejimo krypties jutimas,
Aparatas greitai kintantiems fot. atvaizdams stebeti, kad susidarytu fotografuotu daiktu judejimo ispudis,
Žalioji g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Žemaičių g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Alyvų g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Beržų g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Dubysos g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms 8 rūkytos dešrelės 100 g žaliųjų lęšių 2 svogūnai 2 mėlyni svogūnai 3 skiltelės česnako 2 skardinės konservuotų pomidorų 16 džiovintų kadagio uogų 1 arbatinis
šaukštelis tarkuoto muskato riešuto 2 lauro lapai 0,5 džiovinto čili pipiriuko 200 ml raudono vyno 50 g sviesto 3 valgomi šaukštai alyvų aliejaus 2 valgomi šaukštai smulkinto šviežio rozmarino
Gaminimas: Rūkytas dešreles įpjauti istrižai ir pakepinti ant
keptuvės (galima grill keptuvės) iš abiejų pusių. Apkeptas dešreles atidėti į šoną, o įkaitintoje keptuvėje pakepinti smulkintą svogūną bei česnaką, kiek vėliau sudėti smulkintą rozmariną, o galiausiai supilti pomidorus iš skardinės, užpilti raudonu vynu, vandeniu (maždaug 400 ml) bei supilti
lęšius. Į gilią keptuvę taip pat sudėti lauro lapus, šiek tiek sutrintas kadagio uogas, muskato riešutą, čili. Troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol lęšiai bus minkšti, o iš vyno, vandens, pomidorų pasidalys tirštas, aromatingas padažas. Kol troškinasi lęšiai, kitoj nedidelėj
keptuvėj ant sviesto pakepinkite smulkintus svogūnus. Baigiant kepti pagardinkite pipirais. Į dešrelių griovelius sudėkite kepintus svogūnus. Prieš baigiant troškintis lęšiams ant padažo sudėkite dešreles, kad pašiltų. Skanaus!
|
|
|
|
|