Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Metrasciai, kronikos,
Metrinio eiliavimo forma, kai eilute susideda is sesiu pedu - daktiliu ir spondeju,
Metu dalis, kuriai budinga kokie nors darbai, renginiai, gamtos reiskiniai,
Metu laikas birzelio-rugpjucio menesiais,
Metu laikas gruodzio-vasario menesiais,
Darželio g., Juodbūdžio k., Prienų r. sav.,
Draugystės g., Juodbūdžio k., Prienų r. sav.,
Gėlių g., Juodbūdžio k., Prienų r. sav.,
Jaunimo g., Juodbūdžio k., Prienų r. sav.,
Liepų g., Juodbūdžio k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos blauzdelių 1 didelis pankolis 100 g džiovintų kriaušių 1 sauja rupios jūros druskos 1 arbatinis šaukštelis maltų juodųjų pipirų 2 dideli svogūnai 2 valgomi šaukštai
alyvų aliejaus 3 valgomi šaukštai marinuoto imbiero 2 didesnės sūdytos citrinos 2 arbatiniai šaukšteliai maltų kmynų 1 valgomas šaukštas cinamono 1 arbatinis šaukštelis kalendrų sėklų (ne maltų) 1 sauja pjaustytų kalendrų lapelių (galima dėti ir bazilikų) 500 ml
vištienos (daržovių) sultinio 2 valgomi šaukštai kedro riešutų
Gaminimas: Nuplautas ir nusausintas viščiukų blauzdeles pabarsčiau rupia jūros druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kriaušes užpyliau verdančiu vandeniu. Kol pankolį ir svogūną pjausčiau griežinėliais,
kriaušės pamirko. Išmirkusias kriaušes irgi supjausčiau griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje apkepiau blauzdeles. Išėmiau. Pakepinau svogūnus, kriaušes ir pankolį. Į karščiui atsparų indą sluoksniais dėjau mėsą, pakepintas daržoves, imbiero griežinėlius, žiedeliais pjaustytas sūdytas
citrinas, viską pabarstydama anksčiau išvardintais prieskoniais. Viską užpyliau sultiniu, pakepintais kedrų riešutais. Indą uždengiau folija ir 180 laipsnių karštyje troškinau 2 valandas. Mėsa turi būti minkšta, lengvai nusiimti nuo kaulų. SKANAUS!
|
|
|
|
|