Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kiaulės kepenų 150 g virtų šviežių lašinukų 1 šaukštas majonezo 1 žalias vištos kiaušinis 10 virtų putpelės kiaušinių juodieji pipirai lauro lapeliai citrininiai
pipirai druska 1 žiupsnelis rozmarinų 1 žiupsnelis bazilikų česnako milteliai 1 svogūnas truputis sviesto
Gaminimas: Išmirkytas kiaulės kepenis (galima pamaišyti su plaučiais, inkstais), bei gabaliuką lašinių išvirti, bet nepervirti, vandenyje su druska,
juodaisiais pipirais ir lapeliais. Kartu sumalti. Sudėti svieste pakepintą svogūną, žalią kiaušinį, majonezą, druskos, po žiupsnį citrininių pipirų ir česnako miltelių. Labai gerai išmaišyti. Pusę masės kloti ant folijos, sudėti virtus putpelės kiaušinukus, užkloti likusiu paštetu. Suteikti
pailgą formą, suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje apie pusvalandį. Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą, bet šaltas geriau pjaustosi.
|
|
|
|
|