Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lotyniskos kilmes vardas, reiskiantis "svelnus, malonus",
Lotyniskos kilmes vardas, reiskiantis "ugningas, liepsningas",
Lotynu abecele,
Lotynu Amerikoje - vienkiemis, sodyba,
Lotynu kalboje vienas,
Tylos takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Tilto g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Topolių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Tremtinių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Trešnių Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g lašišos file su oda 1,5 citrinos 10 šaukštų alyvų aliejaus 1 gabaliukas (10 cm) šviežio imbiero 0,5 šaukštelio stambios jūros druskos
Gaminimas: Lašišą perpjauname
pusiau, nuplauname ir nusausiname. Imbierą smulkiai sutriname, sumaišome su druska, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Imbiero mišiniu ištriname lašišą ir paliekame pastovėti 30 minučių. Kepame ant grtelių, apvečiant apie 20 minučių.
|
|
|
|
|