Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Piliakalnio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Pilies g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Puntuko g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Pušyno g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Ramybės g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g liesos kiaulienos 2 v. š. miltų 2 v.š. alyvuogių aliejaus 1 didelis svogūnas 5 jauni svogūnėliai su laiškais 2 skiltelės česnako 1 a.š. pankolio sėklų 2 apelsinų sultys ir
nutarkuotos žievelės 300 ml daržovių sultinio 500 g nedidelių morkų druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį 3 lauro lapai 100 g pievagrybių 1 sauja petražolių sėklų
Gaminimas: Nuplautą ir nusausintą mėsą supjausčiau plonomis juostelėmis, apvoliojau
miltuose. Keptuvėje įkaitinau aliejų ir apkepiau mėsą, kol gražiai apskrudo. Apkeptą mėsą išėmiau ir atidėjau. Toje pat keptuvėje pakepinau perpjautą svogūną, riekelėmis supjaustytus česnakus ir pankolio sėklas. Svogūnui apkepus, subėriau nutarkuotas apelsinų žieveles, supyliau
apelsinų sultis, daržovių sultinį. Viską užvirinau. Į kepimo indą sudėjau apkeptą mėsą, perpus perpjautas svogūnų galveles, nuskustas ir juostelėmis supjaustytas morkas, griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Paskaninau druska ir pipirais. Įdėjau keletą lauro lapų. Užpyliau pagamintu
padažu. Kepiau 180 laipsnių orkaitėje indą uždengus folija, kol daržovės suminkštėjo (apie 40 min). Troškiniui iškepus, paskaninau petražolių lapeliais ir smulkintais svogūnų laiškais. SKANAUS!
|
|
|
|
|