Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geležinkelio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Gėlyno g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Gėlių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Gen. A. Gustaičio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Gluosnių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 nedidelės žuvys (400 - 500 g) 1 čili pipiras 1 gabaliukas imbiero (4 cm) 1 šaukštelis kmynų 1 šaukštelis kalendrų 1 šaukštelis augalinio aliejaus 1 žiupsnelis jūros
druskos
Gaminimas: Žuvį nuplauti ir nusausinti. Čili pipirą išvalyti nuo sėklų, susmulkinti ir sumaišyti su imbieru, aliejumi, kmynais, kalendra ir druska. Žyvis ištrinti šiuo mišiniu iš visų pusių ir palikti pastovėti šaldytuve bent valandai. Kepti ant grotelių apie 5
- 8 minutes iš abiejų pusių.
|
|
|
|
|