Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ipareigojimas itariamajam nustatytu metu buti savo gyvenamojoje vietoje, nesilankyti viesose vietose ir nebendrauti su tam tikrais asmenimis,
Ypatinga dievo malone,
Ypatingai gerbiami ir saugomi daiktai,
Ypatingai gerbiami ir saugomi daiktai, kaip brangiu, mylimu zmoniu ar reiksmingu ivykiu atminimas,
Ypatingai isskirtine asmens savybe, kuria grindziama jo teise valdyti kitus zmones, valstybe,
Gandrų g., Moluvėnų k., Trakų r. sav.,
Pasakos g., Moluvėnų k., Trakų r. sav.,
Senojo Pušyno g., Moluvėnų k., Trakų r. sav.,
Žiedo g., Moluvėnų k., Trakų r. sav.,
Senkelio g., Narezkų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g obuolių 225 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g cukraus 2 v.š. cinamono 4 kiaušiniai 450g miltų 2 a.š. kepimo miltelių 4-5 v.š. pieno
Gaminimas: Obuolius
nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Margariną išplakti su cukrumi ir cinamonu. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kartu su pienu po truputį įmaišyti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešla turi būti tokios konsistencijos, kad
sunkiai varvėtų nuo šaukšto. Dalį tešlos supilame į kepimo formą, pateptą margarinu, ir ant viršaus sudedame obuolių skilteles. Likusia tešla užpilame obuolius, kad nesimatytų. Kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 75 g sviesto, 75 g cukraus, 2 kiaušiniai, 200 g miltų, 0,5 a. š. kepimo miltelių, 0,5 stiklinės pieno, 3 obuoliai, citrinos sultys, 100 g kapotų migdolų, 0,5 a. š. miltinio
cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, druska.
Gaminimas: Į gerai išsuktą sviestą su kiaušiniais, suberiame cukrų, kepimo miltelius, sumaišytus su miltais, supilame pieną, įberiame druskos ir viską gerai išmaišome. Obuolius nulupame, supjaustome skiltelėmis, apšlakstome
citrinos sultimis. Į formą sudedame pusę paruoštos tešlos, obuolių skilteles, apibarstome kapotais migdolais ir uždedame likusią masę. Kepame apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje. Pabarstome miltiniu cukrumi, sumaišytu su vanilinu. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|