Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Angliavandeniliu dariniai, kuriu molekuleje yra vienas arba keli hidroksilai,
Senosios tvarkos bei tradiciju salininkai, kartu - naujoviu priesininkai,
Sudauzyto daikto skeveldra,
Atsitiktiniu zvaigzdziu grupiu, asocijavusiuju senoveje su ivairiu mitiniu asmenu, gyvunu ir daiktu atvaizdais, projekcijos i dangaus sfera [dgs.],
Asmuo, savavaliskai pasitraukes is karinio dalinio arba vengiantis atlikti karo prievole,
Naujasodės g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Naujoji g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Paupio g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Ramygalos g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Vakagalių g., Jotainių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitas: 125 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 125 g cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 200 g miltų truputį pieno Varškės sluoksnis: 100 g šaldytų braškių (tinka
ir šviežios) 120 g maskarponės sūrio 500 g varškės 50 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 2 kiaušiniai Viršutinis sluoksnis: 2 kiaušiniai (maži) 50 g saulėgrąžų aliejus (rafinuotas) 50 g pieno
Gaminimas: Iš nurodytų produktų išmaišome
tešlą. Sūrį, varškę, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius išplakame su mikseriu. Kepimo formą patepame margarinu ir pabarstome miltais. Į kepimo formą supilame tešlą. Ant tešlos dedame braškes ir užpilame varškės mase. Pyrago viršų ištepame išplaktais kiaušiniais su aliejumi ir
pienu. Kepame orkaitėje 180 C ~30 min. Pyragą reikėtų valgyti šaltą. Todėl, kai iškepa pyragas reikėtų leisti jam atvėsti ir tuomet palaikyti 1-2 val. šaldytuve. Tik tuomet galima išimti iš kepimo formos. (Reikėtų tokios kepimo formos, kur ir šonai, ir dugnas nusiima).
|
|
|
|
|