Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pirmasis VFR kancleris,
Priesdelis, naudojamas su kokio nors dydzio matavimo vienetu, reiskia 10^-21,
"Cainikas" lietuviskai,
Letas duju istekejimas pro mazas skylutes,
Purus labai plonas (paprastai 0, 1-0, 5, kartais iki 2-3 m) virsutinis litosferos sluoksnis, sudarytas is kietosios, skystosios, dujines ir gyvosios daliu, veikiant vandeniui, orui ir gyviems organizmams,
Mokyklos g., Degaičių k., Telšių r. sav.,
Parko g., Degaičių k., Telšių r. sav.,
Tryškių g., Degaičių k., Telšių r. sav.,
Užupės g., Degaičių k., Telšių r. sav.,
Žalgirio g., Degaičių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lakštui iškepti reikės: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušinių 4 šaukštų kokoso pieno ar grietinėlės 3 šaukštų cukraus 3 šaukštų miltų 3 šaukštų kokoso drožlių 1 šaukštelio
"Dansukker" vanilinio cukraus su tikrąja vanile 1 šaukštelio kepimo miltelių Baltam sluoksniui reikės: 400 g trintos varškės ,,President'' 400 g grietinėlės 360 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi'' Raudonam sluoksniui reikės: 100 g šviežiai virtos
nesaldžios braškių uogienės be tirščių 100 g šviežiai virtos nesaldžios trintų juodųjų serbentų uogienės 180 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi''
Gaminimas: Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išlaktu kiaušiniu, kokoso pienu ar
grietinėle. Vis maišant suberti miltus su kepimo milteliais, kokoso drožles ir iškepti lakštą. Baltam sluoksniui skirtą grietinėlę pusę minutės pavirti su žele - cukrumi. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu. Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su
žele - cukrumi. Gaminti tortą: Aš tai dariau torto formoje. ,,Blyną'' pašlakstyti kokoso pienu ar grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, palaukti kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
|
|
|
|
|