Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Lazdynų Pelėdos g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
M. Valančiaus g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Mechanizatorių g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Naujoji g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė kefyro 250 g majonezo 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Įdarui: 1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams 0,5 (~ 600 g) kopūsto 1
didelis svogūnas 2 šaukštai pomidorų padažo druska ir pipirai
Gaminimas: Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja
kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą. Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.
|
|
|
|
|