Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viso ju yra 5600, gerai zinomu 500, mirstanciu 1400, himalajuose ju 160, nigeryje 280, kas tai,
Vezuvijaus issiverzimas, gotu isiverzimas i Roma, Baltramiejaus nakties skerdynes, OS Windows 95 isleidimas ivyko ta pacia diena, kokia tai diena,
Peugeot automobiliu emblema liutas, kaip vadinosi pirmas ju automobilis,
Tai mazas pragaro modelis, sazines grauzatis, atgaila ir neisvengiama bausme uz nuodeme, kas tai,
Kas yra gyvenimo trapumo ir neilgamziskumo simbolis,
Ramunių g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
S. Žukausko g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Smilgų g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Tujų g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Užtvankos g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 120 ml pieno 80 ml vandens 7 g sausų mielių 420 – 490 g miltų 50 g cukraus 60 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 1 šaukštelis druskos 3 šaukštai
aviečių uogienės Glajui: 90 g cukraus pudra 1,5 šaukšto apelsino sulčių 1 šaukštelis tarkuotos apelsino žievelės
Gaminimas: Šiltas pienas sumaišomas su vandeniu ir mielėmis. Kai mielės ištirpsta, suberiama 2 stiklinės miltų, cukrus, margarinas, kiaušinis bei
druska. Minkoma tešla (apie 10 min). Miltų dedama tiek, kad tešla neliptų prie rankų ir būtų minkštą. Ją dedame į aliejumi išteptą dubenį ir paliekame padvigubėti apie 1 valandą laiko. Tešlą vėl paminkome ir paliekame 10 minučių pastovėti. Tešlą iškočiojama į stačiakampį. Dedama ant vieno
krašto uogienės ir susukama į ritinį, o po to sujungiama į apskritimą. Kraštuose šiek tiek įkerpama. Dar paliekama pakilti apie 45 minutes. Orkaitė įkaitinama iki 180 C laipsnių ir kepama 20 – 30 minučių iki auksinės rudos spalvos. Pasigaminamas glajus iš jam skirtų ingredientų ir
apipilamas pyragas.
|
|
|
|
|