Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas Zemes plutos plysys, kuriuo verziasi i pavirsiu lava,
Kaip vadinamas zmogus, kuris vagia,
Kaip vadinamas zmogus, norintis slepti savo varda,
Kaip vadinamas zodis arba zodziu junginys, kuriuo kreipiames i asmeni ar daikta,
Kaip vadinami darbo, profesijos draugai,
Jūratės g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kalnalio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Karaliaus Mindaugo g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Karjero takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kastyčio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g pieno arba išrūgų 150 g margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukštai cukraus 0,5 šaukštelio druskos 2 šaukšteliai sausų mielių 700 - 730 g miltų 0,5 šaukštelio maltos
citrinos žievelės Įdarui: 4 citrinos 250 g cukraus
Gaminimas: Mieles sumaišyti su 50 g šilto pieno ir šaukšteliu cukraus. Palikti suputoti. Likusį pieną pašildyti ir sumaišyti su margarinu, cukrumi ir druska. Įberti 300 g sijotų miltų ir citrinų žievelių, gerai
išmaišyti. Supilti mieles ir pamažu likusius miltus. Minkyti tešlą. Gerai išminkyta tešlą palikti padvigubėti. Citrinas nuplikyti karštu vandeniu ir sutarkuoti. Jas sumaišyti su cukrumi ir palaukti, kol jis ištirps. Tešlą padalinti į 4 dalis, kurių viena didesnė už kitas, ji bus pagrindas.
Taigi iškočioti didžiausiąją dalį ir dėti į kepimo formą išteptą riebalais, tešla turi būti aukščiau už kepimo formos kraštus. Tada pilame dalį citrinų įdaro, dedame kitą iškočiotą tešlos lakštą ir vėl įdarą, paskutinis sluoksnis tešlos. Pagrindo paikti kraštai užlenkiami. Kepti 210 C laipsnių
temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusį uždengti rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
|
|
|
|
|