Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Našlėnų g., Raubonių k., Pasvalio r. sav.,
Raudonpamūšio g., Raubonių k., Pasvalio r. sav.,
Taikos g., Raubonių k., Pasvalio r. sav.,
Trečionių g., Raubonių k., Pasvalio r. sav.,
Ateities g., Saločių mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 valgomasis šaukštas miltų 3 kiaušiniai 40 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g saulėgrąžų chalvos 0,5 stiklinės graikinių riešutų 0,5 šaukštelio sodos,
nugesintos su actu
Gaminimas: Graikinius riešutus ir chalvą sutriname iki trupinėlių atskiruose induose. Kiaušinius suplakame su cukrumi ir ištirpintu margarinu. Plakant vis įberiame miltų, sodos. Supilame pusę tešlos į paruoštą kepimo formą. Padengiame viršų chalva.
Užpilame likusią tešlą ir pabarstome viršų riešutais. Kepame 200 C orkaitėje apie 25 minutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g cukraus 250 g sviesto 250 g miltų 4 kiaušiniai 0,5 šaukštelio druskos 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilės ekstrakto Užpilui: 200 g graikinių
riešutų 180 g aliejaus 250 g cukraus 3 šaukštai pieno 1 šaukštas medaus (galima ir daugiau)
Gaminimas: Į dubenį suberkite cukrų, minkštą sviestą, įmuškite kiaušinius, druską ir išplakite. Supilkite vanilę ir dar kartą išmaišykite. Kai subersite kepimo miltelius ir
miltus išmaišykite tešlą iki vientisos masės. Tešlą supilkite į kepimo skardą ir kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Kol kepa pasigaminkite užpilą: smulkiai sukapokite riešutus. Į puodą supilkite aliejų, pieną, medų, suberkite cukrų ir riešutus. Kaitinkite, visą laiką
maišant ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol užverda. Nukelkite nuo ugnies. Kai praeis 25-30 minučių nuo pyrago kepimo supilkite ant pyrago šį sirupą su riešutais. Išlyginkite paviršių. Grąžinkite kepti į orkaitę dar 10 minučių.
|
|
|
|
|