Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Budnykų g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Dūkštų g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Dvaro g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Jogailos g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Kiemelių g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 20 g sviesto arba margarino 0,25 stiklinės grietinės arba pieno 2 kiaušiniai 1 stiklinė kvietinių miltų 1 stiklinė cukraus 0,5 šaukštelio nugesintos sodos Glazūrai: 100
g sviesto arba margarino 0,75 stiklinės cukraus 2 šaukštai kvietinių miltų 2 šaukštai pieno 1 indelis konservuotų vaisių
Gaminimas: Kepimo formą (25 cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsėliais. Ištirpinti sviestą (arba margariną), kiaušinius išplakti su
cukrumi, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą. Įpilti pieno. Tešlą gerai išmaišyti, supilti į kepimo formą ir kepti apatinėje orkaitės dalyje 25 min., 200 laipsnių temperatūroje. Glazūrai skirtus produktus ( išskyrus vaisius) sudėti į puodą ir kaitinti maišant, kol masė sutirštės. Tada sudėti
nusausintus vaisus, išmaišyti. Lygiu sluoksniu viską paskleisti ant apkepusio pyrago ir kepti dar 15 - 20 min., tokioje pačioje temperatūroje. Lengvas, gaivus ir svarbiausia Skanus!
|
|
|
|
|