Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu kompozitorius, pianistas, vargonininkas, dirigentas, rasytojas, operos "Samsonas ir Dalila", baletu, kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Kokios Jungtinems Tautoms priklausancios salies veliavos uzpakaline dalis skiriasi nuo priekines,
Valdzios organas Rusijoje,
Zmoniu elgesi apsprendziancios istoriskai susiklosciusios pastovios socialines nuostatos, tautos kulturos dalis,
Jordanijos administracinis vienetas,
Šilo g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Šilūno g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Šventosios g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Šviesos g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Švyturio g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg burokėlių 0,5 kg pupelių 300 g svogūnų 300 g morkų 1 stiklinė aliejaus 1 stiklinė kečiupo druska ir pipirai pagal skonį
Gaminimas: Burokus išvirti,
sutarkuoti. Svogūnus ir morkas patušinti. Pupeles išvirti. Viską sudėti ant burokėlių, tada supilti kečiupą ir aliejų. Sudėti visus prieskonius ir tušinti 45 minutes.
|
|
|
|
|