Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rožių g., Juškonių k., Jonavos r. sav.,
Suvalkiečių g., Juškonių k., Jonavos r. sav.,
Daukliūnų g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Girininkų g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Liepų g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg bulvių 350 g jautienos (konservas) 1 didelis svogūnas pievagrybiai 4 didelės skiltelės
česnako aliejus sviestas krapai grietinė druska
Gaminimas: Išvirti bulves pasūdintame vandenyje, kartu įmetus kelias šakeles krapų. Kol verda bulvės į keptuvę su gabalėliu sviesto ir šlakeliu aliejaus sudedame trupintus svogūnus, supjaustytus plonais
griežinėliais. Kai svogūnai pradeda minkštėti įdedame mažą gabalėlį sviesto, sudedame smulkintus pievagrybius, po kelių minučių įdedame trintas česnako skilteles ir kelis šaukštus grietinės. Viską troškiname ant silpnos ugnies apie 5 min ir įdedame jautieną. Troškiname dar apie 10 min, kol susidaro
viena masė, tarsi padažas. Kai išverda bulvės nusunkiame ir į kitą keptuvę įdedame gabalėlį sviesto, sudedame bulves ir pakepiname, kol iš visų šonų apskrunda. Dedame į lėkštę po kelias bulves ir šone įpilame padažą su jautiena. SKANAUS!
|
|
|
|
|