Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zole, krumas arba medis paplites daugiausia tropinio ir subtropinio klimato juostose; dygiojo kapario ziedpumpuriai, vaisiai, jauni ugliai vart. kaip prieskonis,
Hitlerineje koncentracijos stovykloje - is kaliniu tarpo paskirtas priziuretojas,
Nedidelis kataliku kulto pastatas, kitaip koplycia,
Koreta lekstele is supresuotu kaulu pelenu, magnezito milteliu ar kt. medziagu; naud. aukso ir sidabro kiekiui lydiniuose nustatyti,
Puciamuju instrumentu orkestro dirigentas,
Gluosnių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Gulbių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
I. Mičiurino g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
J. Ambraškos g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 nedideli patisonai 500 g vištienos faršo 2 kiaušiniai 1 svogūnas 1 žalia paprika 4 v. š. džiūvėsėlių 5 v. š. grietinėlės aliejus druska malti juodieji
pipirai petražolės Gaminimas: Patisonus nuplaukite, nupjaukite šiek tiek jų viršūnes, perpjaukite pusiau, išskobkite jų vidų ir kelias minutes apvirkite pasūdytame vandenyje. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Išvalykite papriką ir supjaustykite kubeliais. Į vištienos faršą
įmuškite kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius, supilkite grietinėlę, sudėkite susmulkintas petražoles, svogūną, papriką, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Gauta mase įdarykite patisonų puseles. Patisonus aptepkite aliejumi ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 200 laipsnių
temperatūroje apie 40 minučių ir tuomet ant viršaus užbarstykite tarkuotą sūrį bei dar pakepkite apie 5 minutes. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|