Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Drenazo vamzdelis,
Si upe, isvertus is kinu kalbos, reiskia melynoji,
Siauras sausgyslinis plysys rieso delnineje puseje, kuriuo praeina delno raumenu sausgysles, kraujagysles ir vidurinis nervas,
Salis, kurioje vyko konkursas Eurovizija 2001metais,
Sportine grupe pagal pajegumo klase,
Daržų g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Gindulių g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Kalnelio g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Lankiškių g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Liepų g., Gindulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis kopūstas 1 nedidelis žiedinis kopūstas 20 briuselio kopūsto galvučių 5 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1/2 citrinos sulčių 1 nemažas svogūnas 1 stiklinė
grietinės pipirai krapai druska 2 stikliniės kopūstų nuoviro
Gaminimas: Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išvirkikite pasūdytame vandenyje, apie 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir
apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar
pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams,
jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|