Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Malūno g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Pakalnės g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Statybininkų g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Šilo g., Bezdonių mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g didelių pievagrybių 1 morka 250 g fermentinio sūrio 3 česnako skiltelės 3 v. š. majonezo druska malti juodieji pipirai
Gaminimas: Nuplaukite pievagrybius ir išimkite jų
kotelius, nes šiam patiekalui bus reikalinga tik cielos pievagrybių kepurėlės. Į vieną indą sudėkite labai smulkiai sutarkuotą morką, sutarkuotą sūrį, išspaustas česnako skilteles, majonezą, druską ir pipirus ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę dėkite ant pievagrybių
kepurėlių. Užteptus pievagrybius dėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą ir kepkite apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje. Ši užkandėlė skani tiek šilta tiek šalta. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|