Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nemuno Kel., Mizarų k., Druskininkų sav.,
Smėlio g., Mizarų k., Druskininkų sav.,
Jaskonių g., Naujasodės k., Druskininkų sav.,
Naujasodės g., Naujasodės k., Druskininkų sav.,
Dainavos g., Neravų k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 puodelis šilto vandens 25 g mielių 4 šaukšteliai smulkaus cukraus 1 šaukštelis druskos 4 šaukštai aliejaus 3 puodeliai
miltų Įdarui:
aguonos spanguolės manų kruopos
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą, padalinkite ją į dvi dalis ir iškočiokite. Paimkite vieną tešlos lakštą, ištepkite aliejumi, pabarstykite aguonomis ir cukrumi. Susukite į ritinį,
supjaustykite 3-4 cm pločio gabalais ir sudėkite į folija ištiestą apvalią kepimo formą. Paimkite kitą tešlos lakštą, patepkite aliejumi, pabarstykite manais, o ant viršaus sudėkite spanguoles. Vėl susukite į ritinį ir supjaustykite tokiais pat gabalais. Sudėkite į tą pačią kepimo formą, su
aguonų gabalėliais. Kepkite 150-170 laipsnių temperatūroje, kol paruduos (apie 30-40 min.). Iškepusį pyragą galite aplieti spanguolių sirupu (paimkite truputį cukraus, spanguolių ir virinkite, kol pasidarys sirupas).
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|