Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sudervės g., Pikutiškių k., Vilniaus r. sav.,
J. Lukaševičiaus g., Pilkapių k., Vilniaus r. sav.,
Platiniškių g., Platiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Rūtų g., Platiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Žiedo g., Popielų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 bulvės 200 g raugintų kopūstų 60 g šparaginių pupelių 100 g žiedinių kopūstų Druskos, pipirų pagal skonį 1-1,5 l vandens
Gaminimas: Vandenį užviriname. Į verdantį
vandenį sudedame kopūstus, supjaustytas bulves, šparagines pupeles, žiedinius kopūstus. Verdame apie 15 min. Įmaišome prieskonių ir verdame dar iki 5 min. Bulves galima virti su lupena atskirai ir patiekti prie sriubos. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|