Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušrinės 10-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Aušrinės 2-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Aušrinės 3-ioji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Aušrinės 4-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Aušrinės 5-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 cukinija 300 g rikotos sūrio 150 g parmezano sūrio 2 svogūnai 3 skiltelės česnako 3 kiaušiniai 1 sauja petražolių druska alyvuogių aliejus Gaminimas: Sutarkuojame nuluptą
ir be sėklų cukiniją. Atskirai sutarkuojame rikotos bei parmezano sūrį. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname susmulkintą svogūną. Galiausiai į vientisą masę sumaišome cukiniją, sūrį, pakepintą svogūną, išspaustą česnaką, kiaušinius, susmulkintas petražoles bei
druską. Ištepame kepimo formą aliejumi ir supilame į ją gautą masę. Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams,
jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|