Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Operos "Karmen" autorius,
Operos "Traviata" autorius,
Operos, operetes zodziai (tekstas) ,
Optinis atmosferos reiskinys, matomas tada, kai ryskus sviesos saltinis (Saule, kartais Menulis) apsviecia krintancius vandens laselius,
Optinis prietaisas aplinkai stebeti is povandeninio laivo, tanko,
Pasagos 1-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 10-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 3-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 4-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 5-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė žirnių 3 mažos bulvės 1 morka 1 raudonoji paprika 1 salieras krapai (arba petražolės) 2 kubeliai daržovių sultinio kiaulienos
šonkauliukai
Gaminimas: Išbrinkytus žirnius supilti į sultinį ir pavirti apie 15 min. Tada sudėti smulkiais kubeliais supjaustytas bulves, papriką, salierą, tarkuotą morką, šonkauliukus ir virti viską kartu dar kokia 30min., kol viskas suvirs, kad būtų truputį tirštesnė
sriuba. Patiekti su grietine ir skrebučiu, papuošti krapais arba petražolėmis. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l vandens 1 stiklinė šviežių ar šaldytų žirnių 3 morkų 1 šaukšto sviesto 0,5 stiklinės ryžių 2 sultinio kubeliai 1 pundelis kapotų krapų Druskos - pagal
skonį
Gaminimas: Užvirti vandenį, ištirpinti sultinio kubelius. Suberti griežinėliais ar kubeliais pjaustytas ir šiek tiek svieste apkepintas morkas. Kiek pavirus sukrėsti nuplautus ryžius, suberti žirnelius. Dar vėliau - kubeliais pjaustytas bulves, Pagardinti kapotais krapais,
jei reikia, dar pasūdyti ir įdėti mėgstamų sriubos prieskonių. Patiekiant užpilti pienu ar grietinėle. Skanaus!
|
|
|
|
|