Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, laikomas Italijos Renesanso centru,
Miestas, nuo seno garsejantis plienu,
Miestas, olimpiniu zaidyniu sostine, kuriame pirma karta dalyvavo Lietuvos sportininkai,
Miestas, vadinamas "didziuoju obuoliu",
Miestas, vadinamas "veju miestu",
Pušų g., Šalčininkų k., Šalčininkų r. sav.,
Saulėtoji g., Šalčininkų k., Šalčininkų r. sav.,
Spalio 25-osios g., Šalčininkų k., Šalčininkų r. sav.,
Koplyčios g., Tetėnų k., Šalčininkų r. sav.,
Lauko g., Tetėnų k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės žaliųjų besėklių vynuogių 5 saujos graikinių riešutų 500 ml natūralaus tiršto jogurto 5 v. š. medaus
Gaminimas: Graikinius riešutus sudėti į kepimo skardą ir
pakepinti 150 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pajusite malonų riešutų kvapą. Į stiklinių dugną dėkite saują vynuogių, saujelę riešutų, užpilkite šaltu jogurtu, šaukštu medaus ir ant viršaus sudėkite likusiais vynuoges bei riešutus. Skanaus.
|
|
|
|
|