Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Audeklas, kurio pavadinimas reiskia? is Kinijos",
Audeklas? is Kinijos" krepdesinas, o koks vaisius irgi is Kinijos,
Romenai tai dare? pleistu",? zirklemis",? pjuklu",? kamuoliu", o kaip tai dare paciu zinomiausiu budu graikai,
Koki ruba ir graikai ir romenai laike barbaru rubu, nes tai devejo persai,
Kieno vardas is biblijos veik? ju reiskia? vejo dvelksmas",
Bijūnų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Gėlių g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Gvazdikų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Jurginų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Lelijų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdarui: 1 kg kriaušių 1 kg obuolių 0,75 stiklinės razinų 0,25 stiklinės cukraus 1 a. š. vanilės ekstrakto 3 v. š. Marsala arba Grappa vyno (nebūtinai) Trupiniams: 0,6 stiklinės
polentos arba kukurūzų miltų 0,75 stiklinės miltų 0,5 stiklinės graikiškų riešutų 0,5 stiklinės rudojo cukraus 1 žiupsnelis druskos 115 g šalto sviesto 1 a. š. cinamono
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Razinas sumaišyti su vynu
ir palikti pusvalandžiui, kad išbrinktų. Kriaušes ir obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiomis riekėmis. Į supjaustytus obuolius ir kriaušes suberti cukrų, išbrinkusias razinas ir supilti vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. Dėti į gilią keraminę arba stiklinę
kepimo formą. Trupiniams miltus, polentą, rudąjį cukrų, druską, cinamoną ir riešutus suberti į virtuvinį kombainą ir kelis kartus persukti, kad gerai susimaišytų. Suberti kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir sukti tol, kol susiformuos biri tešla. Tešlos trupinius užbarstyti ant obuolių
ir kriaušių įdaro. Kepti maždaug 50 minučių, arba kol vaisiai suminkštės, o trupiniai paruduos. Į stalą tiekti šiltą su vaniliniais ledais arba jogurtu. Skanaus.
|
|
|
|
|