Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Pastrėvio g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Paupio g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Pievų g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Pušyno g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g maltos vištienos 40 g parmezano sūrio 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 1 a. š. vandens 2 v. š. maltų džiūvėsėlių 3 a. š. garstyčių 1 kiaušinis 1 a. š. jūros
druskos malti juodieji pipirai alyvuogių aliejus (kepimui)
Gaminimas: Viename dubenyje sumaišome maltą vištieną, tarkuotą sūrį, susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, vandenį, maltus džiūvėsėlius, garstyčias, kiaušinį, jūros druską bei pipirus. Iš gautos masės
formuojame nedidelius kukuliukus. Suformuotus kukuliukus apie 10 min. kepame įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol kukuliai gražiai apskrunda. Patiekiame kaip karštą patiekalą su mėgstamu garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|