Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Piniavos skg., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Plotumų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Plukių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pramonės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Prekybos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g žuvies filė (menkės ar pan.) 1 šaukštas bulvių krakmolo 2,5 cm šviežios imbiero šaknies 2 skiltelės česnako 200 g šparaginių pupelių Padažas: 1 šaukštas acto 1 šaukštas
pomidorų tyrės 1 šaukštas cukraus 1 šaukštelis krakmolas 2 šaukštai sojų padažo 2 šaukštai apelsinų sulčių
Gaminimas: Žuvį supjaustykite juostelėmis ir pavoliokite krakmole. Susmulkinkite česnaką ir imbierą. Įkaitinkite keptuvėje 1-2 šaukštus aliejaus ir
pakepinkite žuvį. Apvartant kepkite apie 5 minutes. Kai žuvį išgriebsite, sudėkite šparagines pupeles. Pakepinkite 3-4 minutes. Padažo gaminimas: Į indelį supilkite actą, pomidorų tyrę, cukrų, krakmolą, sojų padažą ir apelsinų sultis. Gerai išmaišykite. Žuvį ir pupeles apipilkite
padažu ir patroškinkite dar 4-6 minutes. Labai skanu su ryžiais.
|
|
|
|
|