Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Griaustinio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Griežupės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Grįžgatvio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Gubojų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Gudobelių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybiu alyvuogiu aliejaus 7 česnako skiltelių chereso (paskaninimui) petražolių druskos pipiru
Gaminimas: Pievagrybius gerokai apkepinti su 4 v. š.
alyvuogių aliejaus. Nulupti česnako skilteles ir supjaustyti griežineliais. Į indą su česnakais supilti 5 v. š. chereso ir suberti stambiai supjaustytų petražolių. 3 minutes pavirti ant stiprios ugnies. Pagardinti druska ir pipirais.
|
|
|
|
|