Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Bagdonavičiaus g., Tyrulių mstl., Radviliškio r. sav.,
Sodų g., Tyrulių mstl., Radviliškio r. sav.,
Žalgirio g., Tyrulių mstl., Radviliškio r. sav.,
Vėjo g., Vabalių k., Radviliškio r. sav.,
Žvaigždžių g., Vabalių k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g šoninės 1 svogūnas 200 g cukinijos 200 g kukurūzų 200g fermentinio sūrio Druskas Pipirų 1 kiaušinis 100 ml pieno
Gaminimas: Šoninę ir svogūną
susmulkinti, apkepti keptuvėje. Cukiniją ir fermentinį sūrį sutarkuoti. Šonine supilti į kepimo indą. Suberti kukurūzus. Pabarstyti druska ir pipirais. Suplakti kiaušinį, sumaišyti su pienu, užpilti ant daržovių. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g aguročių 1 didelis svogūnas 6 pomidorų 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 3 šaukštai smulkintų šviežių raudonėlių 150 g fermentinio
sūrio Druskos
Gaminimas: Aguročius ir pomidorus nulupame ir supjaustome griežinėliais, o svogūną – plonais žiedais. Daržoves sluoksniais sudedame į kepimo indą, apšlakstome aliejumi, pabarstome prieskoniais ir tarkuotu sūriu. Kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje
20-25 minutes, kol daržovės suminkštės. Daržovių apkepą patiekiame su kumpiu arba kepta mėsa.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g bulvių 225 g morkų 1 svogūno 50 g saulėgrąžų aliejaus 2 porų stiebų 2 skiltelių česnako 2 cukinijų 1 stiklinės fermentinio sūrio 100 g
grybų Aliejaus Mairūno Raudonėlio Juodųjų pipirų Druskos
Gaminimas: Pasūdytame vandenyje išvirti morkas ir bulves. Iš bulvių sugrūsti košę, o morkas supjaustyti juostelėmis. Smulkintą svogūną pakepinti aliejuje, kol suminkštės. Svogūnus sumaišyti su
bulvių koše, pridėti prieskonių. Porus supjaustyti žiedais, susmulkinti česnaką ir 5 minutes pakepinti įkaitintame aliejuje. Dėti griežinėliais pjaustytas cukinijas ir dar pakepinti 2 - 3 minutes. Labai trumpam dėti apkepti pievagrybius. Į kepimo skardą (pateptą riebalais) plonu
sluoksniu dėti bulvių košę ir įspausti morkas. Taip dėti košę ir morkas, kol neliks. Tada dėti sluoksnį cukinijų su porais, o ant viršaus grybus ir tarkuotą sūrį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol sūris taps tamsiai auksinės spalvos.
|
|
|
|
|