Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodybų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Sodų g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Tylos g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Vėjo g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Žalioji g., Pakuonio mstl., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g briuselio kopūstų 2 v. š. aliejaus 1 v. š. balzaminio acto 50 g parmezano sūrio 1 v. š. kedro riešutų
Gaminimas: Briuselio kopūstus supjaustyti į ketvirčius, sudėti į
dubenį, apipilti aliejumi ir actu. Kopūstus ir riešutus sudėti į kepimo skardą, pabarstyti tarkuotu sūriu, kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
|
|
|
|
|