Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šatrijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šatrijos Raganos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šaulio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šeimyniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šerkšno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 gūželė pekino kopūsto 200-300 g krevečių 300 g pievagrybių 1 didelė morka 1 paprika (aš turėjau skirtingų splavų, po pusę) 1 šaukštas sojos padažo Cukraus, druskos pagal skonį 2
šaukštai aliejaus 1 šaukštas sezamo sėklų
Gaminimas: Grybus susmulkinti ir pakepinti sausoje keptuvėje 2-3 minutes. Morką sutarkuoti, o papriką supjaustyti juostelėmis. Sudėkit į keptuvę grybus, papriką, įdėti prieskonių, įpilti 0,5 puodelio (apie 100 ml) vandens ar
daržovių sultinio ir patroškinti, kol vanduo išgaruos. Kitoje keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinti smulkiai supjaustytą pekino kopūstą ir krevetes 5 minutes. Į keptuvę sudėti patroškintas daržoves ir įmaišyti sojos padažą. Kai patieksite troškinį lėkštėje -
apibarstykite sezamo sėklomis. Skanių pietų :-)
|
|
|
|
|