Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Giraitės g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Granito g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
J. Biliūno g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
J. Savickio g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežios lydekos mėsos 1 mažos morkos 1 mažo svogūno 1 riekės batono 50 g pieno 15 g tirpinto sviesto 1 kiaušinio 1 šaukštelio krakmolo 1 šaukšto citrininių žuvies
prieskonių 1 žiupsnio juodųjų pipirų 1 žiupsnio lauro lapelių 1 žiupsnio džiovintų čiobrelių 1 žiupsnio smulkintų žalių rozmarinų 2 saujelės smulkintų žalių bazilikų 1 šaukšto druskos 100 g ryžių 3-4 svogūnų laiškų
Gaminimas: Mėsą, atskirtą nuo
stambių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti šaukštelį druskos ir citrininius žuvies prieskonius, išmaišyti. Į verdantį vandenį supilti ryžius, formuoti ir mesti žuvies kukulius, sudėti
prieskonius ir žalumynus, įpjaustyti morkos. Virti apie 20 min.
|
|
|
|
|