Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Talkos Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Talkos Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Talkos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Talkos Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tarandės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg lydekos 200 g lašišos 100 g aliejaus 1 kiaušinis 2 šaukštai krakmolo 1 šaukštas miltų 3 šaukštai maistinių kviečių gemalų 2 šaukšteliai druskos 3 šaukšteliai citrininių
žuvies prieskonių 1 šaukštelis "Kotanyi" prancūziškų žalumynų 100 g šaldytų žirnelių
Gaminimas: Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos, išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus ir permalti kelis kartus. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1
kiaušinį, supilti 50 g aliejaus, suberti druską ir prieskonius, gerai išmaišyti. Paimti pailgus lašišos gabaliukus, apibarstyti prieskoniais (atsidėtais citrininiais - 1 kaupinu šaukšteliu). Būtų geriausia tai padaryti iš anksto, kad aptrintas įdaras kiek pastovėtų. Į lydekos odą kloti faršo, per
vidurį gražiai išdėlioti kitą žuvį, šaldytus atitirpintus žirnelius, ant viršaus vėl faršo. Užsiūti nelabai standžiai - kad nesprogtų, aptepti aliejumi ir kepti apie 1 val. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Jei pastebėjote, tai nedėjau svogūnų, nors jų yra prieskonių sudėtyje. Žuvies skonis
gaunasi švelnus, specifinis.
|
|
|
|
|