Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visu laiku populiariausia svedu grupe,
Visu laiku zymiausia roko opera, sukurta Endriu Loido Veberio [angliskai],
Visu metu dienu sisteminis sarasas, kur suzymeti sekmadieniai, sventes ir svarbus ivykiai,
Visu sventuju diena JAV ir Vakaru pasaulyje labai populiari darzove,
Visuma asmenu, kuriuos jungia bendri interesai, darbas ir tt,
Statybininkų g., Marijampolio k., Vilniaus r. sav.,
Žiemkenčių g., Marijampolio k., Vilniaus r. sav.,
Pamiškės g., Mažeikių k., Vilniaus r. sav.,
Bendorių kelias, Mažosios Riešės vs., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Mažosios Riešės vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 karkos 0,5 litro virtų voveraičių 3 morkos 1 gabaliukas moliūgo 2 saliero stiebai 1 poras 1 pundelis žalių petražolių 1 pundelis žalių krapų 1 žalias rozmarinas 1
pundelis žalių čiobrelių 2-3 lauro lapeliai Penkių rūšių pipirai - pagal skonį Juodieji pipirai - pagal skonį Druska - pagal skonį Kmynai - pagal skonį 1 svogūnas
Gaminimas: Voveraites apvirti su druska, lauro lapeliais, juodaisiais pipirais ir
kmynais. Karką nuskusti ir nudirti jai odą, išilgai neperpjaunant. Išrinkti mėsą, be riebalų ir sausgyslių. Mėsos bryzelius lengvai pamušti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Paruošti prieskonių mišinį iš šaukšto druskos, didelio žiupsnio lauro lapelių, nemenko žiupsnio penkių
rūšių pipirų. Susmulkinti po kelias šakeles žalių rozmarinų iš čiobrelių. Galima dar berti Provanso prieskonių. Prieskonių mišinį išmaišyti su mėsa. Būtų gerai, kad ši mėsa pastovėtų su prieskoniais bent valandą. Susmulkinti moliūgą, porą, 1 salierą, 2 morkas, po nemažai petražolių ir
krapų ir šį mišinį pakaitinti garuose, kol apminkštės. Atvėsusias daržoves sumaišyti su smulkintomis voveraitėmis, mėsa ir kimšti masę į odą. Galus užsiūti ir suvynioti į marlę. Virti apie pusantros valandos vandenyje su druska, pipirais, lapeliais, salieru, morkomis ir svogūnu. Aš kartu
viriau ir tuos atlikusius kaulus. Iš jų išsiskiria lipni medžiaga, kuri reikalinga geram karkos sukibimui. Išimti iš vandens ir paslėgti.
|
|
|
|
|