Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nemuno g., Birštono m., Birštono sav.,
Pakalnės g., Birštono m., Birštono sav.,
Poilsio takas, Birštono m., Birštono sav.,
Prienų g., Birštono m., Birštono sav.,
Pušyno g., Birštono m., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 stiklinė kamut kruopų 4 stiklinės vandens 2 valg.š. medaus 3 valg.š. granatų sulčių
½ stiklinės kubeliais pjaustytų agurkų 1 stiklinė džiovintų
spanguolių ½ stiklinės smulkinto feta sūrio
4 valg.š. alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų
Gaminimas:
Į užvirintą vandenį sudėkite kruopas "kamut" ir virkite uždengę ant vidutinės ugnies nuo 35 iki 45 min. ar kol vanduo bus
sugertas. Paruoškite padažą: suplakite kartu alyvuogių aliejų, granatų sultis, medų, druską bei pipirus. Išvirusį kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu. Improvizuokite: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas; dėti salierų stiebų ar vietoj kamut
naudoti kynvą, o vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|