Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trimates formos kurimas is minkstos medziagos (molio, plastilino, vasko), mase formuojant rankomis arba specialiais irankiais,
I kokia zarna patenka maistas is skrandzio,
Prancuzu biologas, kino pradininkas,
Deze pasarui,
Senojo testamento personazas, vienas is triju Nojaus sunu. Uz pasisaipyma is girto tevo buves prakeiktas,
Baltųjų Lakajų g., Mindūnų k., Molėtų r. sav.,
Beržų g., Mindūnų k., Molėtų r. sav.,
Labanoro g., Mindūnų k., Molėtų r. sav.,
Liepų g., Mindūnų k., Molėtų r. sav.,
Likiškių g., Mindūnų k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 kg veršienos
80 g sviesto
80 g miltų Druskos ir pipirų Padažui: 250 g šampinjonų 40 g šalotinių svogūnų 20 g sviesto 400 ml rusvo
veršienos sultinio 100 ml balto vyno 50 ml konjako 1 ryšelis peletrūno 1 ryšelis petražolių Pomidorų fondiu reikės: 40 g šalotinių svogūnų 40 g sviesto 800 g pomidorų be odelės 4 skiltelės česnako Druskos ir
pipirų Čiobrelio Rozmarino
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite į 150 g gabalėlius. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir pipirais. Apibarstykite miltais. Pradėkite ruošti pomidorų fondiu: Svieste pakepinkite susmulkintus šalotinius svogūnus, sudėkite
smulkintus konservuotus pomidorus, čiobrelį, rozmariną, česnaką, druską, pipirus. Troškinkite iki norimos tekstūros. Ištirpinkite sviestą keptuvėje, dėkite veršieną ir pakepinkite 6-7min. iš abiejų pusių. Kai apkepsite mėsą išimkite iš keptuvės. Pakepinkite supjaustytus pievagrybius, kol
taps gelsvi. Sudėkite šalotinius svogūnus, įpilkite konjaką ir jį uždekite. Įpilkite balto vyno. Troškinkite 5 min., kol skysčio sumažės. Įpilkite sultinio ir dar kelias minutes patroškinkite, kad padažas sutirštėtų. Įdėkite kelis kubelius šalto sviesto. Mėsą pabaikite kepti orkaitėje iki norimo
iškepimo. Patiekite karštose lėkštėse, užpilkite grybų padažų, šalia įdėkite pomidorų ir apibarstykite kapotom petražolėm ir peletrūnu.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18
d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|