Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šiaulių Senoji g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Šviesos g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Taikos skv., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Turgaus g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Uosių g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vidutinio dydžio baklažanai 150 g graikiškų riešutų 1 skiltelė česnako 2 šaukštai majonezo Druska - pagal skonį 3 šaukštai augalinio aliejaus
Gaminimas: Baklažanus
supjaustykite griežinėliais. Graikinius riešutus sumalkite. Įmaišykite į riešutus, sutrintą česnaką, prieskonius ir majonezą. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir kepkite baklažanų puseles ir abiejų pusių, kol gražiai pagels. Ant kiekvieno baklažano griežinėlio uždėkite riešutų masės ir skanaukite.
:) Skanu tiek karšti, tiek šalti.
|
|
|
|
|